Data nașterii:
(Nu bifați această căsuță dacă utilizați alt dispozitiv decât cel personal.)
Ziua introdusă nu este validă!
Luna introdusă nu este validă!
Anul introdus nu este valid!
Ne pare rău, dar accesul e permis doar celor peste 18 ani. Ne vedem după majorat!
Înapoi
Consuma Corona în mod responsabil.
alege magazinul partener
20 noiembrie 2023 - 14 ianuarie 2024
produse participante
Comandă online
Comandă produse Corona de la partenerii noștri și înscrie bonul fiscal
1. Cumpără produse Corona în valoare de minimum 45 lei
2. Înscrie numărul bonului fiscal pe thisisliving.ro/winter
3. Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile:
Consuma Corona în mod responsabil.
Campania va începe curând.
Consuma Corona în mod responsabil.
Campania s-a încheiat.
Consuma Corona în mod responsabil.
înscrie-te mai jos
i i
Verificarea "I'm not a robot" este obligatorie.
Consuma Corona în mod responsabil.

Felicitări! Ești înscris în tragerile la sorți pentru premiile oferite la această campanie. Păstrează bonul fiscal pentru validare. Iți multumim pentru participare! Continuă să participi la campanie pentru șansa de a câștiga.

Te-ai inscris in tragerea la sorti pentru premiile oferite la aceasta campanie! Iti multumim pentru inscrieri, ai atins limita de inscrieri pentru astazi. Pastreaza bonul fiscal pentru validare si continua sa participi la campanie pentru mai multe sanse de castig!

Opps! A intervenit o eroare tehnica. Daca nu reusesti sa te inregistreze la Campanie, contacteaza-ne pentru sprijin pe adresa de e-mail validarebergenbier@essagroup.ro sau la numar de telefon 031/730.50.07. (E000)

Opps! A intervenit o eroare tehnica. Daca nu reusesti sa te inregistreze la Campanie, contacteaza-ne pentru sprijin pe adresa de e-mail validarebergenbier@essagroup.ro sau la numar de telefon 031/730.50.07. (E001)

Opps! A intervenit o eroare tehnica. Daca nu reusesti sa te inregistreze la Campanie, contacteaza-ne pentru sprijin pe adresa de e-mail validarebergenbier@essagroup.ro sau la numar de telefon 031/730.50.07. (E002)

Opps! A intervenit o eroare tehnica. Daca nu reusesti sa te inregistreze la Campanie, contacteaza-ne pentru sprijin pe adresa de e-mail validarebergenbier@essagroup.ro sau la numar de telefon 031/730.50.07. (E003)

Opps! A intervenit o eroare tehnica. Daca nu reusesti sa te inregistreze la Campanie, contacteaza-ne pentru sprijin pe adresa de e-mail validarebergenbier@essagroup.ro sau la numar de telefon 031/730.50.07. (E004)

Opps! A intervenit o eroare tehnica. Daca nu reusesti sa te inregistreze la Campanie, contacteaza-ne pentru sprijin pe adresa de e-mail validarebergenbier@essagroup.ro sau la numar de telefon 031/730.50.07. (E005)

Campania va începe curând!

Campania s-a încheiat. Te invităm să participi la campaniile noastre viitoare!

Nu ai completat numărul de telefon.

Opps! A intervenit o eroare tehnica. Daca nu reusesti sa te inregistreze la Campanie, contacteaza-ne pentru sprijin pe adresa de e-mail validarebergenbier@essagroup.ro sau la numar de telefon 031/730.50.07. (E009)

Nu ai completat numărul bonului fiscal.

Nu ai completat data bonului fiscal.

Nu ai completat numele.

Nu ai completat prenumele.

Opps! A intervenit o eroare tehnica. Daca nu reusesti sa te inregistreze la Campanie, contacteaza-ne pentru sprijin pe adresa de e-mail validarebergenbier@essagroup.ro sau la numar de telefon 031/730.50.07. (E014)

Nu ai ales județul.

Ai atins limita zilnica, nu te mai poti inscrie astazi. Pentru mai multe detalii privind participarea te rugam sa verifici Regulamentul Campaniei.

Iti multumim pentru inscrieri, ai depasit deja limita de 5 inscrieri pe zi conform Regulamentului. Azi e ultima zi de campanie, dar te asteptam sa participi la campaniile noastre viitoare!

Ai mai înscris acest numar de bon fiscal. Te rugam să revii cu un nou numar de bon pentru o nouă șansă!

Acest numar de bon fiscal a fost revendicat de un alt consumator! Daca nu reusesti sa te inregistrezi la Campanie, contacteaza-ne pentru sprijin pe adresa de e-mail validarebergenbier@essagroup.ro sau la numar de telefon 031/730.50.07.